profile
viewpoint

Ask questionsNot creating XLA devices, tf_xla_enable_xla_devices not set

Hi,

I have recently upgraded my system to the following configuration:

OS: ubuntu 18.04 gcc: 7.5.0 cuda: 10.2 cuDNN:7.6.5 TensorRT: 6.0.1.8 Tensorflow:2.5.0 My GPU spec: device: 0, name: GeForce GTX 1060 6GB

Once Tensorflow installation is completed, i checked the following cpde:

with tf.device('/gpu:0'): a = tf.constant([1.0, 2.0, 3.0, 4.0, 5.0, 6.0], shape=[2, 3], name='a') b = tf.constant([1.0, 2.0, 3.0, 4.0, 5.0, 6.0], shape=[3, 2], name='b') c = tf.matmul(a, b) with tf.Session() as sess: print (sess.run(c))

When I execute it in a terminal, I find the following:

`>>> import tensorflow as tf 2020-11-08 13:00:32.053030: I tensorflow/stream_executor/platform/default/dso_loader.cc:49] Successfully opened dynamic library libcudart.so.10.2

with tf.device('/gpu:0'): ... a = tf.constant([1.0, 2.0, 3.0, 4.0, 5.0, 6.0], shape=[2, 3], name='a') ... b = tf.constant([1.0, 2.0, 3.0, 4.0, 5.0, 6.0], shape=[3, 2], name='b') ... c = tf.matmul(a, b) ... 2020-11-08 13:00:33.123388: I tensorflow/compiler/jit/xla_cpu_device.cc:41] Not creating XLA devices, tf_xla_enable_xla_devices not set 2020-11-08 13:00:33.123967: I tensorflow/stream_executor/platform/default/dso_loader.cc:49] Successfully opened dynamic library libcuda.so.1 2020-11-08 13:00:33.137540: I tensorflow/stream_executor/cuda/cuda_gpu_executor.cc:941] successful NUMA node read from SysFS had negative value (-1), but there must be at least one NUMA node, so returning NUMA node zero 2020-11-08 13:00:33.137915: I tensorflow/core/common_runtime/gpu/gpu_device.cc:1724] Found device 0 with properties: pciBusID: 0000:01:00.0 name: GeForce GTX 1060 6GB computeCapability: 6.1 coreClock: 1.7085GHz coreCount: 10 deviceMemorySize: 5.93GiB deviceMemoryBandwidth: 178.99GiB/s 2020-11-08 13:00:33.137933: I tensorflow/stream_executor/platform/default/dso_loader.cc:49] Successfully opened dynamic library libcudart.so.10.2 2020-11-08 13:00:33.139254: I tensorflow/stream_executor/platform/default/dso_loader.cc:49] Successfully opened dynamic library libcublas.so.10 2020-11-08 13:00:33.139295: I tensorflow/stream_executor/platform/default/dso_loader.cc:49] Successfully opened dynamic library libcublasLt.so.10 2020-11-08 13:00:33.140475: I tensorflow/stream_executor/platform/default/dso_loader.cc:49] Successfully opened dynamic library libcufft.so.10 2020-11-08 13:00:33.140641: I tensorflow/stream_executor/platform/default/dso_loader.cc:49] Successfully opened dynamic library libcurand.so.10 2020-11-08 13:00:33.141883: I tensorflow/stream_executor/platform/default/dso_loader.cc:49] Successfully opened dynamic library libcusolver.so.10 2020-11-08 13:00:33.142541: I tensorflow/stream_executor/platform/default/dso_loader.cc:49] Successfully opened dynamic library libcusparse.so.10 2020-11-08 13:00:33.145144: I tensorflow/stream_executor/platform/default/dso_loader.cc:49] Successfully opened dynamic library libcudnn.so.7 2020-11-08 13:00:33.145247: I tensorflow/stream_executor/cuda/cuda_gpu_executor.cc:941] successful NUMA node read from SysFS had negative value (-1), but there must be at least one NUMA node, so returning NUMA node zero 2020-11-08 13:00:33.145551: I tensorflow/stream_executor/cuda/cuda_gpu_executor.cc:941] successful NUMA node read from SysFS had negative value (-1), but there must be at least one NUMA node, so returning NUMA node zero 2020-11-08 13:00:33.145778: I tensorflow/core/common_runtime/gpu/gpu_device.cc:1866] Adding visible gpu devices: 0 2020-11-08 13:00:33.146034: I tensorflow/core/platform/cpu_feature_guard.cc:142] This TensorFlow binary is optimized with oneAPI Deep Neural Network Library (oneDNN) to use the following CPU instructions in performance-critical operations: SSE3 SSE4.1 SSE4.2 AVX AVX2 FMA To enable them in other operations, rebuild TensorFlow with the appropriate compiler flags. 2020-11-08 13:00:33.146315: I tensorflow/compiler/jit/xla_gpu_device.cc:99] Not creating XLA devices, tf_xla_enable_xla_devices not set 2020-11-08 13:00:33.146377: I tensorflow/stream_executor/cuda/cuda_gpu_executor.cc:941] successful NUMA node read from SysFS had negative value (-1), but there must be at least one NUMA node, so returning NUMA node zero 2020-11-08 13:00:33.146602: I tensorflow/core/common_runtime/gpu/gpu_device.cc:1724] Found device 0 with properties: pciBusID: 0000:01:00.0 name: GeForce GTX 1060 6GB computeCapability: 6.1 coreClock: 1.7085GHz coreCount: 10 deviceMemorySize: 5.93GiB deviceMemoryBandwidth: 178.99GiB/s 2020-11-08 13:00:33.146616: I tensorflow/stream_executor/platform/default/dso_loader.cc:49] Successfully opened dynamic library libcudart.so.10.2 2020-11-08 13:00:33.146645: I tensorflow/stream_executor/platform/default/dso_loader.cc:49] Successfully opened dynamic library libcublas.so.10 2020-11-08 13:00:33.145247: I tensorflow/stream_executor/cuda/cuda_gpu_executor.cc:941] successful NUMA node read from SysFS had negative value (-1), but there must be at least one NUMA node, so returning NUMA node zero 2020-11-08 13:00:33.145551: I tensorflow/stream_executor/cuda/cuda_gpu_executor.cc:941] successful NUMA node read from SysFS had negative value (-1), but there must be at least one NUMA node, so returning NUMA node zero 2020-11-08 13:00:33.145778: I tensorflow/core/common_runtime/gpu/gpu_device.cc:1866] Adding visible gpu devices: 0 2020-11-08 13:00:33.146034: I tensorflow/core/platform/cpu_feature_guard.cc:142] This TensorFlow binary is optimized with oneAPI Deep Neural Network Library (oneDNN) to use the following CPU instructions in performance-critical operations: SSE3 SSE4.1 SSE4.2 AVX AVX2 FMA To enable them in other operations, rebuild TensorFlow with the appropriate compiler flags. 2020-11-08 13:00:33.146315: I tensorflow/compiler/jit/xla_gpu_device.cc:99] Not creating XLA devices, tf_xla_enable_xla_devices not set 2020-11-08 13:00:33.146377: I tensorflow/stream_executor/cuda/cuda_gpu_executor.cc:941] successful NUMA node read from SysFS had negative value (-1), but there must be at least one NUMA node, so returning NUMA node zero

`

I would like to know how to resolve the xla_devices not set and SysFS had negative value (-1)issues.

any suggestions?

regards,

tensorflow/tensorflow

Answer questions rpsantosa

Also, would like to know, how to activate it on R, rstudio.

useful!
source:https://uonfu.com/
Github User Rank List