profile
viewpoint

Ask questionsFailure in Multimedia test suite in xterm w/ bitmapped fonts

After enabling bitmapped fonts in fontconfig-config, I am seeing weird failures in the Multimedia test suite, on xterm only. More info to follow. Here's what I've got right now:

[schwarzgerat](0) $ ./notcurses-tester -p ../data/ --tc=Multimedia > 2 2>&1
....
        p�C�U�U�8�U�U    pB<�U�U �8�U�U              p�<�U�U�6�U�UpX<�U�U�u<�U�U   P�̛P�9�U�U    pR<�U�Up=�U�U    @/B�U�U  ���M�!�M�!  �O<�U�U�<�U�U           �6             'U�q*%����m>�Y;�jn�ۓ�h���zօ����FB�q*%����m>�Y;�jn�ۓ�h���zօ����FB�����m>�Y;�jn�ۓ�h���zօ����FB�m>�Y;�jn�ۓ�h���zօ����FB�Y;�jn�ۓ�h���zօ����FB�n�ۓ�h���zօ����FB��h���zօ����FB��zօ����FB�����FB��FB�  `2<�U�U�6�U�U     ����    ������������                                       Segmentation fault
[schwarzgerat](139) $ cat e
[doctest] doctest version is "2.3.7"
[doctest] run with "--help" for options
notcurses version 1.2.4
===============================================================================
[doctest] test cases:     34 |     34 passed |      0 failed |      0 skipped
[doctest] assertions: 8476233 | 8476233 passed |      0 failed |
[doctest] Status: SUCCESS!
[schwarzgerat](0) $        p�C�U�U�8�U�U    pB<�U�U �8�U�U              p�<�U�U�6�U�UpX<�U�U�u<�U�U   P�̛P�9�U�U    pR<�U�Up=�U�U    @/B�U�U  ���M�!�M�!  �O<�U�U�<�U�U           �6             'U�q*%����m>�Y;�jn�ۓ�h���zօ����FB�q*%����m>�Y;�jn�ۓ�h���zօ����FB�����m>�Y;�jn�ۓ�h���zօ����FB�m>�Y;�jn�ۓ�h���zօ����FB�Y;�jn�ۓ�h���zօ����FB�n�ۓ�h���zօ����FB��h���zօ����FB��zօ����FB�����FB��FB�  `2<�U�U�6�U�U     ����    ������������                                       Segmentation fault
[schwarzgerat](139) $ cat e
[doctest] doctest version is "2.3.7"
[doctest] run with "--help" for options
notcurses version 1.2.4
===============================================================================
[doctest] test cases:     34 |     34 passed |      0 failed |      0 skipped
[doctest] assertions: 8476233 | 8476233 passed |      0 failed |
[doctest] Status: SUCCESS!
[schwarzgerat](0) $

so what's up with that? everything claims to be passing, but we segfault out in the end? i'm pretty sure i once saw something about a double free() and corrupted lists, but usually it's just the SIGSEGV. Sometimes we even succeed.

dankamongmen/notcurses

Answer questions dankamongmen

ALLOCATED 138240 at 0x74e6e50
ALLOCATED 138240 at 0x7789f90
COPYING 186624 from 0x74e6e50 to 0x7789f90

you fucked up

useful!

Related questions

No questions were found.
Github User Rank List